Kyckling med örtpasta
100 g pasta (fusilli)
2 kycklingfilèer
2 tsk smör
1 krm salt
1/2 rödlök
150 g haricots verts
1/2 dl lätt créme fraich med senap, dragon & honung
2 msk bladpersilja
Koka upp pastan. Dela varje kycklingfilè i tre bitar, stek dem i 1 tsk smör och krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken fint. Fräs den med haricots verts i 1 tsk smör 2-3 min, salta och peppra. Häll av pastavattnet och blanda ner crème fraich och hackad persilja i kastrullen.
Creme fraichen ovan finns tydligen inte i butik längre. I alla fall inte där jag handlar, men jag köpte vanlig fraiche iställer och kryddade med de kryddorna själv och det gick lika bra. =) Stekte lite minimajs till åxo..
Jätte gott är väl det enda jag kan säga.. =)
A
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar