14 april 2010

Smördegsinbakad fläskfilé..

En lördag när man vill lyxa till det lite grann så kan ju detta vara gott..


Smördegsinbakad fläskfilé



1 st fläskfilé
smördeg


Röra:
creme fraiche
färska champinjoner
lök
peppar, salt
vitlök


Bryn fläskfilén. Stek champinjoner och lök, häll i creme fraiché, salt, peppar och vitlök. Koka upp. Rulla ut smördegen på en ungfast form/plåt, lägg röran i mitten av smördegen och lägg på fläskfilén. Vik ihop smördegen och sätt in i ugnen på 225 grader 20-30 minuter.



Jag gjorde ungstekt potatis till den här rätten och hade då in dem samtidigt. Dock var det inte så smart då jag inte fick runt hela smördegen runt fläskfilén och röran rann ut lite så potatisen blev lite geggig, men det gick att äta och det var väl huvudsaken.. =) Allt blandas ju ändå nere i magen..

A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar